Taallessen

Elke week kun je bij ons taallessen Nederlands volgen op een niveau dat bij je past. Of je nu absolute beginner bent, of als je al een beetje Nederlands kunt spreken: onze vrijwilligers helpen je graag om de taal te leren! We richten ons vooral op statushouders, arbeidsmigranten en expats. Voor 25 euro excl. lesmateriaal kun je gedurende een half schooljaar lessen bij ons volgen. Deze periodes lopen van augustus tot en met december en van januari tot en met juni. Tijdens schoolvakanties zijn er geen lessen mogelijk.

De lessen zijn op dinsdagavond en woensdagavond van 19.00 tot 20.15 uur, of op woensdagmiddag van 15.30 tot 16.45 uur.

Vanaf augustus beginnen we weer met nieuwe klassen. Geïnteresseerd? Meld je alvast aan via info@stichtingsiham.

Let op! We zijn verhuisd!

Per augustus zullen we onze taallessen geven op het Dendron College te Horst: Gebroeders van Doornelaan 124.

Schoolvakanties 2019

• Zomervakantie: 6 juli – 18 augustus