Taallessen

Elke week kun je bij ons taallessen Nederlands volgen op een niveau dat bij je past. Of je nu absolute beginner bent, of als je al een beetje Nederlands kunt spreken: onze vrijwilligers helpen je graag om de taal te leren! We richten ons vooral op statushouders, arbeidsmigranten en expats. Voor 25 euro excl. lesmateriaal kun je gedurende een half schooljaar lessen bij ons volgen. Deze periodes lopen van augustus tot en met december en van januari tot en met juni. Tijdens schoolvakanties zijn er geen lessen mogelijk.

De lessen zijn op dinsdagavond en woensdagavond van 19.00 tot 20.15 uur, of op woensdagmiddag van 15.30 tot 16.45 uur.

Nieuwe klassen beginnen jaarlijks in januari en augustus, maar tussentijds instromen is in sommige gevallen mogelijk. Wil je je alvast inschrijven of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@stichtingsiham.

Schoolvakanties 2019 / 2020

• Kerstvakantie: 20 december – 3 januari